En god lønn, en lys fremtid - OTTO viser veien

  30.04.2018

Mens Nexus Components velger leverandørpartnere primært basert på kvaliteten på produktene sine, kan vi ikke hjelpe, men være dobbelt stolte av vårt partnerskap med OTTO Engineering.

Selskapets forpliktelse til sitt lokalsamfunn er en inspirasjon i et nyhetsmiljø fullt av historier om outsourcing, billig arbeidskraft og kostnadsbesparende beslutninger.
Lørdag 5. mai åpner OTTO Engineering dørene til neste generasjon av komponentskapere - og tilbyr en lønnsøkning på over 40% til potensielle nye rekrutterere for å vise dem akkurat hva en karriere i komponentfremstilling har å tilby.

OTTO - som leverer sitt utvalg av joysticks, Hall Effect og elektromekaniske brytere og grep til Storbritannia via Nexus Components - har som mål å vise neste generasjon verdien av en karriere i industrien, og tiltrekker seg de beste kandidatene for å holde det i forkant av komponentfremstilling.

Basert i Carpentersville, Illinois, er det landsbyens største arbeidsgiver, og har brukt millioner på miljøforbedringer som gis hele samfunnet og sin egen arbeidsstyrke. Den har en ansettelsesbeholdningsgrad på mer enn 90 prosent. Men utfordringen er å få videregående akademikere til å bli, og å utfordre oppfatningen om at produksjon er en andre satsing karriere.

President Tom Roeser sa: "Når foreldre eller samfunn ønsker å motivere en ung person, sier de ofte disparagingly," Hva skal du gjøre, jobbe på en fabrikk? " Produksjonsfirmaer har forverret problemet ved ofte å holde produksjonen som lavere betalende.
"Og jeg skal vise dem - jeg vil gi deg en karrieremulighet. Jeg vil utdanne folk at en fabrikk er en mulighet. "

På jobbmessen 5. mai, vil OTTO tilby en økt startlønning for montasjearbeidere på 13 dollar i timen, og tilbyr også et fortjeneste delingsprogram for ansatte. Samlet sett legger lønn og fordeler opp til $ 14,30 i timen, som er en økning på 43 prosent.

Det er en dristig og engasjert bevegelse av et selskap som startet som en familiebedrift i 1961 - å skifte til en enkelt klient ut av grunnleggeren Jack Roesers kjeller.
Jack gikk bort fra en prosjektsjobb på 32.000 dollar i året - en misunnelsesverdig lønn i 1961 - for å sette opp sin egen virksomhet ved hjelp av en ovn og små smykkefiler. Hans sønn, Tom, så på ham som barn da han bygget opp denne virksomheten. Det er den perfekte historien om den amerikanske drømmen, og nå er selskapet i hjertet av landsbyen Carpentersville, som hadde mindre enn 40.000 innbyggere i 2010-folketellingen.

Selskapet utvider ytterligere, bygger en ny teknologi på 20 millioner dollar og produksjonsenter mindre enn en kilometer unna sitt nåværende hovedkvarter, som vil omfatte plass til å trene lærlinger for karriere i industrien.

På Nexus er vi stolte over å selge selskapets produkter og er sikre på at selskapets langsiktige plan vil fortsette å gjøre det mulig å utvikle banebrytende design og innovasjoner som vil fortsette å løse de stadig mer komplekse problemene til våre kunder

.
Vi vil ha flere av selskapets produkter i våre nyhetsartikler i de kommende månedene - deres produkter kan bli funnet på vår hjemmeside her http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/OTTO og vi har nylig fokusert på OTTO P9M låsende trykknapp, en ny utvikling i selskapets populære og pålitelige P9-utvalg http://www.nexuscomponents.co.uk/News/View/P9M%20Latching%20Pushbutton/19